Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g5.9g21kcal0.5g2.3g1g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.8g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g84kcal2.8g5.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko18g42kcal1.4g2.7g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.7g1.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g237kcal7.9g15.2g15.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697