Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtikaali 3.3g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g5.2g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g35kcal2g1g2.2g0.4g
Valittu annoskoko18g18kcal1g0.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal5.6g2.8g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230