DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi vähäsuolainen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.1g8.5kcal1g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g31kcal2.2g1.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko18g16kcal1.1g0.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.1g3.4g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464