Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g6.4g22kcal0.8g4.4g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.7g3.2kcal0.5g0g0.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.9g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Polar-juusto 15%0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g78kcal4.6g9.8g2.2g0g
Valittu annoskoko18g39kcal2.3g4.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal1.2g2.5g0.6g0g
Arvot/100g100g216kcal12.8g27.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547