Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 2.9g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)1.4g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Ranskankerma Valio1.5g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g35kcal2.2g2.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g18kcal1.1g1.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.6g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.1g6.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597