Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g2.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g9kcal1g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko18g5kcal0.5g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0.3g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g26kcal2.8g1.7g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234