Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.3g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 8.4g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g33kcal3.6g3.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko18g17kcal1.8g1.8g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.9g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal10.1g10.1g0.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566