Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton4.4g4.7kcal1g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara3.5g8.8kcal0.2g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g8.8g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Auringonkukansiemen0.9g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g47kcal3.2g0.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko18g23kcal1.6g0.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.8g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.9g1.7g10g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193