Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka3.1g4.3kcal0.7g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Rice Dream, riisimaito4.7g2.2kcal0g0.4g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.1.7g6kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g38kcal2g4.8g1g0.2g
Valittu annoskoko18g19kcal1g2.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.5g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.6g13.4g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557