Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.8g25kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuoreton4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.4kcal0g1.6g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1.4g8.4kcal0.3g0.2g0.8g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g136kcal1.8g14.2g8.4g0.2g
Valittu annoskoko18g68kcal0.9g7.1g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g34kcal0.5g3.6g2.1g0.1g
Arvot/100g100g379kcal5g39.4g23.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563