Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g8.8g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g6.6g8.5kcal1.4g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g1.1g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g45kcal4.4g4.8g1g0.2g
Valittu annoskoko18g23kcal2.2g2.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1.1g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.3g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416