Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät.

Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot.

Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre, sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta.

Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 - 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 1022 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Pikkuporkkanat, pakaste (Rainbow), annos 200g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi, Kesäpöytä0.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5% (Kraft)0.9g1kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g14kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko18g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal2.2g2.8g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263515