Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 5.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g5.1g14kcal0.8g0.3g1.1g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.4g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g44kcal2.4g1.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko18g22kcal1.2g0.7g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.6g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g122kcal6.6g3.9g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799