Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)125g40kcal4.1g5.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl19g66kcal2.6g10.5g1.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g336kcal19.4g49.6g5.8g4.6g
Valittu annoskoko170g168kcal9.7g24.8g2.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna85g84kcal4.9g12.4g1.5g1.2g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534