Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Hiiva, 50g5g3kcal0.7g0.1g0g0g
Sokeri4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Margariini 80% keskiarvo6g43kcal0g0g4.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)10g22kcal1.3g0g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 20g5.3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Rusina6g17kcal0.2g3.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g634kcal21.4g99.8g14.8g5.4g
Valittu annoskoko170g317kcal10.7g49.9g7.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna85g159kcal5.4g25g3.7g1.4g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434