Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 34g68kcal0.9g0.3g6.6g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Katkarapu, rainbow51g51kcal11.8g0g0.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio28g40kcal0.8g1.8g3.4g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g8.5g15kcal0.1g0.9g1.3g0g
Tilli, tuore 14g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g375kcal29g9.4g24g6.4g
Valittu annoskoko170g187kcal14.5g4.7g12g3.2g
Annoskoko puolitettuna85g94kcal7.3g2.4g6g1.6g
Arvot/100g100g110kcal8.5g2.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430