Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Hunaja 4.7g16kcal0g3.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g16g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g4.4g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 16g36kcal2.2g0.3g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 55g84kcal10.6g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g311kcal26.6g11.4g17.4g0.8g
Valittu annoskoko170g155kcal13.3g5.7g8.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna85g78kcal6.7g2.9g4.4g0.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g3.4g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258