Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore33g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu66g27kcal0.1g6.2g0.1g1.2g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)66g40kcal2.2g3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g143kcal5.2g20g4.8g2.8g
Valittu annoskoko170g71kcal2.6g10g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna85g36kcal1.3g5g1.2g0.7g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500