Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g77g93kcal11.6g5.4g2.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g38g25kcal5.6g0g0.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g42g67kcal0.9g1.6g6.3g0g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g409kcal36.4g15g21.6g0.4g
Valittu annoskoko170g205kcal18.2g7.5g10.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna85g102kcal9.1g3.8g5.4g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179