Veneperunat

Pese perunat huolellisesti.

Leikkaa perunat kuorineen puoliksi ja siitä vielä kolmeen osaan niin että yhdestä perunasta tulee kuusi pitkähköä perunalohkoa.

Riko kananmuna lautaselle.

Kostuta jokainen perunalohko kananmunalla.

Ripottele perunalohkojen päälle mausteita makusi mukaan (hyvin käy esim.

mustapippuri/cayennepippuri, valkosipulijauhe, yrttisekoitukset, suola).

Asettele perunat pellille voipaperin päälle.

Kuumenna uunissa n. 225 asteessa vajaa tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton20g29kcal2.4g0g2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g237kcal9.2g39g4.2g2.6g
Valittu annoskoko170g119kcal4.6g19.5g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna85g59kcal2.3g9.8g1.1g0.7g
Arvot/100g100g70kcal2.7g11.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43215