Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g24g79kcal2.6g15.5g0.5g1.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g34g28kcal0.4g6.2g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Marja keskiarvo 56g27kcal0.4g4g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g307kcal7g59.4g2.2g10g
Valittu annoskoko170g153kcal3.5g29.7g1.1g5g
Annoskoko puolitettuna85g77kcal1.8g14.9g0.6g2.5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483