Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)44g37kcal2.6g6.6g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto13g45kcal2.6g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 4.4g12kcal0.3g1.9g0.3g0.1g
Leipä, vaaleavarras3.5g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g242kcal13g26g9.4g5.4g
Valittu annoskoko170g121kcal6.5g13g4.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna85g61kcal3.3g6.5g2.4g1.4g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631