Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 53g59kcal11.1g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g4.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g143kcal23g5g3.4g2g
Valittu annoskoko170g72kcal11.5g2.5g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna85g36kcal5.8g1.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907