Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 18g6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Sipuli, paistettu 3.1g3.1kcal0g0.1g0.3g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pavut tomaattikastikkeessa19g14kcal0.7g2.4g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g179kcal9.4g17g7.2g4g
Valittu annoskoko170g90kcal4.7g8.5g3.6g2g
Annoskoko puolitettuna85g45kcal2.4g4.3g1.8g1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277