Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi3.5g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Hirvenjauheliha oma saalis24g26kcal5.2g0g0.7g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g180kcal12.8g17.2g6.4g2.8g
Valittu annoskoko170g90kcal6.4g8.6g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna85g45kcal3.2g4.3g1.6g0.7g
Arvot/100g100g53kcal3.8g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467