Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)5.5g4.4kcal0.2g1g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g78g11kcal0g2.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Pasta 3-viljan (Torino)7g25kcal1.1g4.6g0.2g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g226kcal15.4g19.6g9.2g2.4g
Valittu annoskoko170g113kcal7.7g9.8g4.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna85g56kcal3.9g4.9g2.3g0.6g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156