Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)25g8.8kcal0.6g1.7g0g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g176kcal15g13.2g7g2.2g
Valittu annoskoko170g88kcal7.5g6.6g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna85g44kcal3.8g3.3g1.8g0.6g
Arvot/100g100g52kcal4.4g3.9g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438