Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g142kcal3.8g19.6g4.8g2.2g
Valittu annoskoko171g71kcal1.9g9.8g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna85g35kcal1g4.9g1.2g0.6g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615