Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 38g40kcal8.7g0g0.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 30g40kcal2.5g5.3g0.6g1.5g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 45g24kcal0.5g4.8g0g0.9g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.5g5.3kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.3g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio50g33kcal0.8g2.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g323kcal26.2g28.6g10.8g5.6g
Valittu annoskoko171g162kcal13.1g14.3g5.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna85g81kcal6.6g7.2g2.7g1.4g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087