Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g63g69kcal13.1g0g1.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g192kcal28.6g4.4g6g1g
Valittu annoskoko171g96kcal14.3g2.2g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna85g48kcal7.2g1.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006