Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g25g8.7kcal0.2g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kiinankaali 43g8.5kcal0.7g1g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g105kcal2.8g11.6g5g2g
Valittu annoskoko171g53kcal1.4g5.8g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna85g26kcal0.7g2.9g1.3g0.5g
Arvot/100g100g31kcal0.8g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929