Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis58g65kcal12.8g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz5.1g5.2kcal0g1.2g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka2.2g7.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g218kcal27.2g10g8g0.8g
Valittu annoskoko171g109kcal13.6g5g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna85g55kcal6.8g2.5g2g0.2g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859