KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g800g1120kcal128g20g59.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 480g696kcal15.6g151.7g1.1g3.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g400g272kcal12.4g48g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g4279kcal317.2g444.2g133.4g6.8g
Valittu annoskoko1700g2140kcal158.6g222.1g66.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna850g1070kcal79.3g111.1g33.4g1.7g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396