Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1247g399kcal41.2g56.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g428kcal12.7g87.3g1.5g4.4g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.1g0.4g14.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl187g655kcal26.2g104.8g14g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g3355kcal194.4g497.2g59.2g46.2g
Valittu annoskoko1700g1678kcal97.2g248.6g29.6g23.1g
Annoskoko puolitettuna850g839kcal48.6g124.3g14.8g11.6g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534