Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 341g676kcal9g2.6g66.2g22.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Katkarapu, rainbow512g512kcal117.7g0g4.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio284g398kcal8g18.5g34.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g85g154kcal1.4g9.4g12.8g0g
Tilli, tuore 142g43kcal5.2g1.3g1.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g3745kcal291.4g95.8g239g63.2g
Valittu annoskoko1700g1873kcal145.7g47.9g119.5g31.6g
Annoskoko puolitettuna850g936kcal72.9g24g59.8g15.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430