Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Sokeri48g195kcal0g48g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Margariini 80% keskiarvo60g426kcal0.2g0.1g48g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)100g220kcal13.1g0.5g18.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 200g54kcal0.8g2.9g1.4g3.6g
Rusina60g165kcal1.7g36.1g0.3g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3401g6342kcal213.6g999.8g149.6g52.8g
Valittu annoskoko1701g3171kcal106.8g499.9g74.8g26.4g
Annoskoko puolitettuna850g1586kcal53.4g250g37.4g13.2g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434