Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]175g592kcal21g0g64.9g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 175g210kcal28.8g0g10.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty701g982kcal36.2g196.1g4.8g23.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g26g168kcal0.3g0.8g18.7g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)35g140kcal10.2g0g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Parmesan formaggio da pasta18g80kcal7g0g5.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 8.8g26kcal1g1.3g1.8g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g351g386kcal10.5g22.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g5740kcal280g446.6g331.2g47.6g
Valittu annoskoko1701g2870kcal140g223.3g165.6g23.8g
Annoskoko puolitettuna851g1435kcal70g111.7g82.8g11.9g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853