Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114.1g0g60g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)585g702kcal52.1g111.2g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Feta, Arla Apetina 10 %270g486kcal58.1g2.7g27g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g4769kcal450.6g235g227.8g2.6g
Valittu annoskoko1701g2384kcal225.3g117.5g113.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna851g1192kcal112.7g58.8g57g0.7g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044