Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)225g973kcal48.5g8.8g83.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 674g651kcal20.3g132.1g2.2g6.7g
Omena, keskikokoinen 200g90g31kcal0.2g6.4g0.3g1.6g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g180g494kcal52.1g0.2g30.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)90g27kcal0.7g5.3g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 360g476kcal9.5g11.5g43.1g0g
Tonnikala öljyssä 83g158kcal22.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g5619kcal307.6g328.6g333.8g16.6g
Valittu annoskoko1701g2809kcal153.8g164.3g166.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna851g1405kcal76.9g82.2g83.5g4.2g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625