Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 7519g1952kcal117.3g263.2g15g142.9g
Voi 752g5454kcal8.9g3g611.3g0g
Sipuli (kuorittu)1504g406kcal19.5g72.2g3g25.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g226g45kcal0g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15714kcal291.4g706.2g1258.6g337g
Valittu annoskoko10000g7857kcal145.7g353.1g629.3g168.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3929kcal72.9g176.6g314.7g84.3g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180