Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Lehtiselleri 75g10kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow1198g240kcal12g41.9g4.8g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g105g105kcal4.2g21g0.4g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g11g12kcal0.1g2.4g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 21g185kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g1336kcal40.4g179.4g54g14.6g
Valittu annoskoko1704g668kcal20.2g89.7g27g7.3g
Annoskoko puolitettuna852g334kcal10.1g44.9g13.5g3.7g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063