Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)695g2433kcal83.4g479.6g13.2g34.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen483g3476kcal0g0g386.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri23g94kcal0g23.1g0g0g
Vesi483g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g12005kcal166.8g1005.4g798.8g69.6g
Valittu annoskoko1704g6003kcal83.4g502.7g399.4g34.8g
Annoskoko puolitettuna852g3001kcal41.7g251.4g199.7g17.4g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716