KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g802g1123kcal128.3g20g59.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 481g697kcal15.6g152g1.1g3.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g401g273kcal12.4g48.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g4289kcal317.8g445g133.6g6.8g
Valittu annoskoko1704g2144kcal158.9g222.5g66.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna852g1072kcal79.5g111.3g33.4g1.7g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396