Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g239g1435kcal57.4g15.8g129.1g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)658g915kcal73g2.6g68.4g0g
Vesi598g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow179g1614kcal0g0g179.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g7928kcal260.8g36.8g753.8g0g
Valittu annoskoko1704g3964kcal130.4g18.4g376.9g0g
Annoskoko puolitettuna852g1982kcal65.2g9.2g188.5g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703