Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)602g759kcal66.2g1.8g54.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 136g58kcal4.6g6.5g1.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen301g60kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 452g248kcal7.2g59.5g0.8g3.8g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.6g0.5g0.5g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g90g239kcal25.3g0g15.4g0g
Pesto (Pirkka)24g140kcal1g0.9g14.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g3667kcal219g185.2g236.2g20.2g
Valittu annoskoko1704g1833kcal109.5g92.6g118.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna852g917kcal54.8g46.3g59.1g5.1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092