Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 301g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g150g33kcal4.4g2.7g0.5g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g451g870kcal85.7g0.5g58.6g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g45g406kcal0g0g45.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)751g451kcal7.5g33.8g30.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g3690kcal207.4g93g270.2g24.8g
Valittu annoskoko1704g1845kcal103.7g46.5g135.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna852g923kcal51.9g23.3g67.6g6.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967