Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g626g689kcal131.4g0g16.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g88g65kcal3.9g11.3g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g13g20kcal1.1g3.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Herkkusieni 250g40kcal5.3g0.8g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3410g1921kcal287.8g44g60.2g11g
Valittu annoskoko1705g960kcal143.9g22g30.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna853g480kcal72g11g15.1g2.8g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006