Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl15g132kcal0g0g14.6g0g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)563g169kcal5.6g33.8g1.1g5.6g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 113g188kcal8.4g4.5g14.6g2.9g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g158g337kcal16.2g59.6g3.8g11.7g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3411g1740kcal63.4g213.6g68.6g43.2g
Valittu annoskoko1706g870kcal31.7g106.8g34.3g21.6g
Annoskoko puolitettuna853g435kcal15.9g53.4g17.2g10.8g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568