Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g526g526kcal89.4g5.3g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 228g69kcal2.1g11.6g0.5g4.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton88g140kcal7g3.5g11.4g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g26g212kcal0g0g23.7g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g2071kcal206.6g56.4g111.2g13.2g
Valittu annoskoko1708g1036kcal103.3g28.2g55.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna854g518kcal51.7g14.1g27.8g3.3g
Arvot/100g100g61kcal6g1.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152