Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)26g26kcal2g4.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Selleri, annos 50g88g12kcal0.9g2.6g0g0g
Tomaatti, tuore219g45kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Sieni tatti, hapero 131g36kcal2.4g3.8g0.7g2.5g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g88g10kcal0.7g1.4g0.1g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g709kcal20g67.4g39.4g23.8g
Valittu annoskoko1708g354kcal10g33.7g19.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna854g177kcal5g16.9g9.9g6g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711